İlk resmî ziyaretini Suudi Arabistan’a yapmıştı: Suriye Dışişleri Bakanı; Katar, BAE ve Ürdün’e gidecek

Esaad Hasan Şeybani, Suudi Arabistan Sonrası Katar, BAE ve Ürdün’ü Ziyaret Edecek

Suriye’nin geçici hükümetinin Dışişleri Bakanı Esaad Hasan Şeybani, Suudi Arabistan’a yaptığı resmi ziyaretin ardından Katar, Birleşik Arap Emirlikleri ve Ürdün’ü ziyaret edeceğini duyurdu.

Şeybani, yaptığı açıklamada, “Bu hafta ülkem Suriye’yi temsilen Katar, BAE ve Ürdün’deki kardeşlerimize resmi bir ziyarette bulunacağım. Bu ziyaretlerin istikrarı, güvenliği, ekonomik iyileşmeyi desteklemeye ve seçkin ortaklıklar kurmaya katkıda bulunmasını dört gözle bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. (AA)


Annem Ankara: Ne Dönem Ne de Ankara Dizisi Olabiliyor!

Günün Öne Çıkan Haberleri

TIKLAYIN | Ali Erbaş’ın kızı Gassal dizisini övdü: Küfür ve cinsellik içermeyen bir şeyler çekemiyorsunuz oğlum, tir tir titriyorsunuz!

TIKLAYIN | Mansur Yavaş, Tuzla Piyade Okulu’nda meslekten çıkarılan teğmenlerin ABB’de görevlendirilmesi hakkında konuştu: Seyretmemiz beklenemez

TIKLAYIN | Nez’e ahlaksız teklif; Ali Koç’tan “bu kişinin kongre üyeliği askıya alınsın” talimatı!
TIKLAYIN | Meteoroloji’den sarı ve turuncu kodlu uyarı: Kuvvetli yağış geliyor!
TIKLAYIN | Eski başkan yurt dışına kaçtı; Yunus Emre Enstitüsü’nde milyonlarca dolarlık sahte fatura iddiası!
TIKLAYIN | Real Madrid mucizeyi başardı

Related Posts

Hindistan’da bir fabrikada reaktör patladı: 10 ölü

Hindistan’da bir fabrikada reaktör patladı: 10 ölü

Küçükçekmece’deki Klasik Otomobil Festivali düzenlendi

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen Klasik Otomobil Festivali, araç tutkunlarını bir araya getirdi. Fatih Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nda gerçekleşen festivalde birbirinden özel klasik araçlar sergilenirken, vatandaşlar nostaljik bir yolculuğa çıktı.

FETÖ’yü öven kayyum Atatürk’ten rahatsız oldu

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde, CHP’li Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanmasının ardından, 11 Haziran’da AKP’li Eray Karadeniz belediye başkanvekili seçildi.

Özgür Özel’in Almanca konuşması ayakta alkışlandı: Asla vazgeçmeyeceğiz; ya hep beraber, ya hiçbirimiz!

Özgür Özel’in Almanca konuşması ayakta alkışlandı: Asla vazgeçmeyeceğiz; ya hep beraber, ya hiçbirimiz!

Ertuğrul Özkök hayatındaki en büyük utancı anlatırken gözyaşlarını tutamadı!

Eski Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, gazeteci Ertuğrul Özkök İpek Özbey ile Apolitik’e konuk oldu.

Karakoçan’da Belediye Eş Başkanı değişti

DEM Parti, Karakoçan Belediye Eş Başkanlığı’ndan ve partiden istifa eden Songül Düzgün’ün yerine gelen ismi açıkladı. Eda Durmuş yeni Karakoçan Eş Başkanı oldu.