İBB’de yılbaşı gecesi önlemleri: Metro 24 saat çalışacak, toplu taşıma ücretsiz

İstanbul’da Yılbaşı Gecesi Toplu Ulaşıma Özel Düzenlemeler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yılbaşı gecesi için önemli bir duyuru yaptı. Şehir genelinde kesintisiz hizmet sunacak ekipler belirlendi ve ihtiyaçların hızlı bir şekilde karşılanması için gerekli düzenlemeler yapıldı.

Yılbaşı gecesi beklenen yoğunluğa karşı toplu ulaşım araçları için ek seferler planlandı. İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT), 31 Aralık’ta 832 farklı hatta 64 bin sefer düzenlerken yılbaşı gecesi için 25 farklı hatta toplamda 304 ek sefer gerçekleştirecek. Gece boyunca kesintisiz hizmet veren metrobüs sistemi de 221 ek seferle desteklenecek.

İBB’ye bağlı toplu taşıma hizmetlerinde, dini ve ulusal bayramlar ile resmi tatillerde olduğu gibi 1 Ocak’ta da kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine 24 saat boyunca ücretsiz hizmet sunulacak.

Metro Hatları 24 Saat Boyunca Çalışacak

İstanbul’da bulunan metro hatları olan M1A, M1B, M2, M3, M4, M5, M6, M7, M8 ve M9 hatları, 1 Ocak’ta 24 saat boyunca hizmet verecek.

Ayrıca, T1, T3, T4, T5 tramvay hatları ile F1 ve F4 füniküler hatları saat 02.00’ye kadar seferlerine devam edecek. Şehir Hatları vapurları da 31 Aralık yılbaşı gecesi için ek seferler düzenleyecek.

Yılbaşı gecesinde tüketici hakları ihlalleri, dilencilik, izinsiz ilan ve reklamlar, kaçak hafriyat dökümü, seyyar ve izinsiz faaliyetlerin engellenmesi amacıyla zabıta ekipleri vardiya usulüyle görev yapacak.

Related Posts

Hindistan’da bir fabrikada reaktör patladı: 10 ölü

Hindistan’da bir fabrikada reaktör patladı: 10 ölü

Küçükçekmece’deki Klasik Otomobil Festivali düzenlendi

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen Klasik Otomobil Festivali, araç tutkunlarını bir araya getirdi. Fatih Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nda gerçekleşen festivalde birbirinden özel klasik araçlar sergilenirken, vatandaşlar nostaljik bir yolculuğa çıktı.

FETÖ’yü öven kayyum Atatürk’ten rahatsız oldu

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde, CHP’li Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanmasının ardından, 11 Haziran’da AKP’li Eray Karadeniz belediye başkanvekili seçildi.

Özgür Özel’in Almanca konuşması ayakta alkışlandı: Asla vazgeçmeyeceğiz; ya hep beraber, ya hiçbirimiz!

Özgür Özel’in Almanca konuşması ayakta alkışlandı: Asla vazgeçmeyeceğiz; ya hep beraber, ya hiçbirimiz!

Ertuğrul Özkök hayatındaki en büyük utancı anlatırken gözyaşlarını tutamadı!

Eski Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, gazeteci Ertuğrul Özkök İpek Özbey ile Apolitik’e konuk oldu.

Karakoçan’da Belediye Eş Başkanı değişti

DEM Parti, Karakoçan Belediye Eş Başkanlığı’ndan ve partiden istifa eden Songül Düzgün’ün yerine gelen ismi açıkladı. Eda Durmuş yeni Karakoçan Eş Başkanı oldu.