Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski Türkiye’ye geliyor

Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen 61. Münih Güvenlik Konferansı’na (MSC 2025) katılan Zelenski, burada düzenlediği basın toplantısında, ileriki günler için planladığı yurt dışı ziyaret programı hakkında konuştu.

Gelecek günlerde Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) gideceğini söyleyen Zelenski, burada Rusya-Ukrayna savaşı kapsamındaki esir takası konusu ile insanı yardım programları hakkında görüşmeler yapacağını belirtti.

Zelenski, BAE’deki temaslarının ardından Suudi Arabistan’a gideceğini dile getirerek daha sonra da resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye’ye geleceğini açıkladı.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geleceğini ifade etti.

Zelenski, ziyaretleri sırasında ABD veya Rusya temsilcileriyle herhangi bir görüşme planlamadığını kaydetti.

Related Posts

Denize giriş yasak olan plajda denize giren genç kayboldu

Kandıra ilçesinde denize girmenin yasak olduğu bölgede suya giren üç kişiden ikisi boğulma tehlikesine rağmen kurtarıldı, bir kişi ise dalgalar arasında kayboldu. Kayıp genci arama–kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Yunanistan’da bir gazetecinin yaşadığı binada patlayıcı düzenek bulundu

Atina’da Yunan gazeteci Yannis Pretenteris’in yaşadığı binada bir poşet içerisinde patlayıcı düzenek bulundu. Düzenek, bomba imha ekipleri tarafından imha edilirken, Hükümet Sözcüsü yaptığı açıklamada terör eylemini kınadı.

Külliye’de silahları bırakma zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahçeli’yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe’de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi kabul etti.

Sürücüler dikkat: 9 ilde ortalama hız denetimleri bugün başladı

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), 10 Temmuz tarihi itibarıyla 9 ilde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameraları ile ortalama hız denetimlerine başlanacağını duyurdu.

Avrupa’daki Müslüman toplulukları temsilcilerinden Brüksel’de ‘Gazze’ toplantısı

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden İslami çatı kuruluşlarının temsilcileri, Brüksel’de Avrupa Parlamentosu’nun basın merkezinde bir araya gelerek ortak bir duruş sergiledi ve Gazze Deklarasyonu’nu kamuoyuna sundu. Brüksel’de bir araya gelen yetkililer Gazze Şeridi’nde derhal ateşkes ilan edilmesi çağrısı yaptı.

Köprünün ortası çöktü, araçlar tek tek nehre düştü: 9 ölü

Hindistan’ın batısında bulunan Gucerat eyaletinde korkunç bir olay meydana geldi. Vadodara ile Anand bölgeleri arasında ulaşımı sağlayan yaklaşık 900 metre uzunluğundaki köprünün iki ayağı arasında yer alan bölüm aniden çöktü. Yetkililer, çökme …