Sırrı Süreyya Önder, rahatsızlığını TBMM Genel Kurulu’nda anlatmıştı

İstanbul TBMM Meclis Başkan Vekili Sırrı Süreyya Önder Yoğun Bakımda

İstanbul‘da geçen gece rahatsızlanan ve hastanede aort damarında yırtık belirlenen TBMM Meclis Başkan Vekili Sırrı Süreyya Önder, 12 saatlik bir ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı.

MECLİS BAŞKAN VEKİLİNİN RAHATSIZLIĞI

Gözlem altında tutulan Önder, 16 Mayıs 2024’te Meclis Genel Kurulu’nda “Türk Ticaret Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi”nin görüşmeleri sırasında yaşanan gerginlik hakkında rahatsızlığından bahsetmişti.

AORT ANEVRİZMASI TEŞHİSİ

Önder, iktidar ve muhalefet milletvekillerinin genel kurulu yönetme tarzına ilişkin eleştiriler üzerine aort anevrizması teşhisi konulduğunu söyleyerek şunları dile getirmişti: “Genel kurulu yönetirken beynime pıhtı atması sonucunda aort anevrizması yaşadım. Şu anda ağır bir tedavi sürecindeyim.”

MEMLEKETİN HALİ

Önder, yaşanan durumdan üzgün olduğunu belirterek, genel kuruldaki arkadaşlarından aldığı tepkiler üzerine gelecekte daha dikkatli olacağını ifade etmişti. “Herhangi bir iç tüzüğün bana dayattığı saygısızlıkla ilgili harekete geçmeyeceğim. Memleketin geleceği için çaba gösteriyoruz ve asgari nezaket sınırlarını aşmamalıyız” şeklinde konuşmuştu.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Erdem Aksoy – 3.Sayfa

Related Posts

Doç. Dr. Münevveroğlu: Diş sıkma fiziksel gelişimi ve ruhsal sağlığı olumsuz etkiliyor”

Doç. Dr. Münevveroğlu: Diş sıkma fiziksel gelişimi ve ruhsal sağlığı olumsuz etkiliyor”

Horlamayı dilinizle durdurun! 3 gecede etki ediyor, yatmadan 30 saniye önce yapın

Horlama, sadece uyuyan kişiyi değil, çevresindekileri de rahatsız eden yaygın bir uyku sorunudur. Gece boyunca kesintisiz bir uyku hayali kuranlar için horlama, hem fiziksel hem de sosyal sorunlara yol açabilir. İşte horlamanın bazı nedenleri ve geçirmek için uygulayabileceğiniz pratik bir tüyo.

Okinawa’dan Sardunya’ya: Mavi Bölgeler’in sırrı

Japonya’dan Kosta Rika’ya, Yunan Adaları’ndan Kaliforniya’ya… Dünyada bazı yerler var ki insanları 100 yaşına ilaçsız ulaşıyor. Neden? Beslenmeden sosyal bağlara, hareketten amaç duygusuna… Mavi Bölgeler’de yaşayanlar yaşlanmıyor demeyelim ama çok yavaş yaşlanıyor.

Kokusu yok, fark edilmiyor ama bağımlılık yapıyor! Aileler bu detayı atlıyor

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Banu Musaffa Salepçi, elektronik sigara kullanımının 13-15 yaş arasındaki gençlerde hızla yayıldığını ve ciddi akciğer hasarlarına yol açabileceğini söyledi. Aileleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

İdrar kaçırma hakkında merak edilenler: Nedenleri, türleri, tedavisi

Kadınlarda idrar kaçırmanın yaş ve doğumla arttığını söyleyen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Murat Ekin, yüzde 90’ı aşan başarı oranına sahip modern cerrahi yöntemlerle bu sorunun kalıcı olarak aşılabildiğini söyledi. Prof. Dr. Ekin “Kadınlar çoğu zaman bu sorunu utanarak gizliyor ya da yaşlılığın doğal sonucu olarak görüp kabulleniyor. Oysa erken müdahale ile yaşam kalitesini ciddi şekilde artırmak mümkün” dedi.

Çene kemiğinizi korumak istiyorsanız bu ilaçlara dikkat!

Prof. Dr. Nuray Yılmaz Altıntaş, osteoporoz tedavisinde yaygın şekilde kullanılan bazı ilaçların ağız ve çene sağlığı üzerinde ciddi yan etkiler yaratabileceği uyarısında bulundu. Kemik erimesi tedavisi gören hastalara önemli önerilerde bulundu.