Malatya’da Orman Arazileri Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Akçadağ Ancar (Derinboğaz) Mahallesi’nde, Orman Arazileri Değerlendirme Toplantısı’nda, halkın taleplerini dinleyen AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, tarım ve orman uygulamalarının mevzuata uygun şekilde sürdürülebilir kılınması adına, yerel gerçeklikler ile merkezi politikaların uyumunun önemli olduğunu söyledi. Milletvekili Ölmeztoprak, ayrıca bölgede tamamlanma aşamasına gelen 40 konutun da Eylül ayında hak sahiplerine anahtar teslimlerinin yapılmasının planlandığını ifade etti.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Akçadağ Ancar (Derinboğaz) Mahallesi’nde mahalle muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Orman Arazileri Değerlendirme Toplantısı’nda, halkın taleplerini dinleyerek, istişarelerde bulunan Milletvekili Ölmeztoprak, “Orman arazilerine dair yürütülen düzenleme sürecinde, hemşehrilerimizin taleplerini gözeten, mevcut kullanım pratiklerini dikkate alan bir yaklaşımla ilerlenmesi için ilgili kurumlarımızla istişarelerde bulunuyoruz. Tarım ve orman uygulamalarının mevzuata uygun şekilde sürdürülebilir kılınması adına, yerel gerçeklikler ile merkezi politikaların uyumunu önemsiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Amaçlarının hem çevresel dengeleri korumak hem de halkın tarımsal üretim faaliyetlerini sürdürebileceği, doğayla uyumlu modeller geliştirmek olduğuna vurgu yapan Milletvekili Ölmeztoprak, “Bu doğrultuda, teknik değerlendirmeler ışığında atılacak her adımın, hemşehrilerimizin beklentileriyle uyum içinde olmasına gayret gösteriyoruz” dedi.

Milletvekili Ölmeztoprak, ayrıca 6 Şubat Asrın Afeti sonrası bölgede inşasına başlanan ve tamamlanma aşamasına gelen 40 konutun da Eylül ayında hak sahiplerine anahtar teslimlerinin yapılmasının planlandığını ifade etti.

Orman Arazileri Değerlendirme Toplantısı’na, AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ın yansı sıra Orman Bölge Müdürü Mustafa Arpacı, Malatya İl Orman Müdürü Osman Kayalar, Çevre Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Abdulkadir Çiğdem, Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Haluk Şener, Malatya İl Kadastro Müdürü Hüseyin Onur Sarıkaya, Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Kenan Tuğal ve yönetim kurulu üyeleri, Ancar Mahalle Muhtarı Ali Korkmaz ve mahalle muhtarları katıldı. – MALATYA

Related Posts

Kavşaktaki Işık Kumrulara Yuva Oldu

Sultanhanı kavşağındaki trafik ışığı kumrulara yuva oldu; cemaat hayvanlara merhamet gösteriyor.

Büşra Develi’nin Güzel Paylaşımı Dikkat Çekti

Eşref Rüya’nın yıldızı Büşra Develi, tatil paylaşımıyla hayranlarını etkiledi. Yeni sezon çarşamba başlıyor.

Engin Fırat: Başakşehir, Şampiyonluk İçin Hazır

Teknik direktör Engin Fırat, Başakşehir’in bu sezonki kadrosunun diğer takımlardan daha iyi olduğunu belirtti.

İsrail Güvenlik Kabinesi’nden Gazze Planı Onayı

İsrail, Gazze’nin işgali için planını Güvenlik Kabinesi’nde onayladı.

Kızıltepe’de Akraba Kavgası: 2 Ölü

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde akrabalar arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü, 2 kişi öldü.

Lübnan’daki patlamada 6 asker hayatını kaybetti

Lübnan’daki patlamada 6 asker hayatını kaybetti