Mahkumlara moral olacak

MESUT YILMAZ – Kanal D’de ilgiyle izlenen ‘Yalan’ dizisinde suçu olmamasına rağmen yıllarca hapis yatan Melike karakterini canlandıran Aslıhan Güner, cezaevindeki kadınları ziyaret etmek için Adalet Bakanlığı’na başvuruda bulundu. Senaryoyu ilk okuduğu andan itibaren etkilenen oyuncunun, cezaevindeki kadınları ziyaret etmek istediği ortaya çıktı. Bugüne kadar birçok rolde oynayan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’a da hayat veren Güner, Melike karakterinin duygusundan çıkamadığını belirtti.

Oyuncu, “Canlandırdığım karakterimle ilgili düşünürken, yüksek bir duyguyla empati yapıyorum. O yaşadığım gerçeklik duygusuyla da karakterimi canlandırıyorum. Melike’yi canlandırdığım bu süreçte, özellikle bazı sahneler sonrası ağır duygular içindeyken, gerçekten karakterimin hayatını yaşamış olan kadınlarımızla bir araya gelme isteği oluştu içimde. Cezaevinde yatan kadınlara moral olmak istiyorum. Görüşmelerimiz devam ediyor” açıklamasını yaptı.

Aslıhan Güner, canlandırdığı Melike karakterinin performansıyla sosyal medyada övgü dolu yorumlar alıyor. Proje, pazartesi günleri Kanal D’de ekrana geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx