Kaçakçılara Patnos’ta Darbe

Ağrı Emniyet Müdürlüğü Operasyonunda Kaçakçılara Darbe Vuruldu

Ağrı Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Patnos ilçesinde gerçekleştirdikleri operasyonda kaçakçılara büyük bir darbe daha indirdi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Patnos Kom Büro Amirliği tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, Patnos ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda; 9 bin 675 paket gümrük kaçağı sigara, TPDK belgesi olmayan işyerinde 227 paket sigara, 3 adet ruhsatsız av tüfeği ve 26 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Patnos Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, 9 şüpheli hakkında 5607 SKM suçundan, 1 şüpheli hakkında ise 6136 SKM suçundan adli işlem yapıldı. 4 şüpheli şahıs yurtdışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. – AĞRI

Related Posts

Bakan Hakan Fidan ve Fransız Bakan Barrot’dan kritik görüşme

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Fransa Avrupa ve Dışişleri Bakanı Jean-Noel Barrot ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, bölgesel krizleri ve ikili ilişkileri ele aldı.

Üç kere evlenen Trump’tan eşinden tokadı yiyen Macron’a evlilik tavsiyesi geldi

Fransa’nın 47 yaşındaki Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un, Vietnam ziyareti sırasında 72 yaşındaki eşi Brigitte Macron’dan şiddet gördüğü iddiası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sosyal medyada hızla yayılan bir videoda, başkent Hanoi’de uçaktan …

İBB soruşturmasında 3 ‘etkin pişmanlık’ daha: ‘Tahliyelerine karar verilmiştir’

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) soruşturmasında 3 kişi daha ‘etkin pişmanlık’tan yararlandı. 29 Mayıs tarihinde ifade veren üç kişinin ifadeleri ‘yeterli bulunarak’ tahliye kararı verildi.

ABD’de parkta silahlı saldırı: 3’ü ağır 7 yaralı

ABD’nin Washington eyaletinde bir parkta silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda kurşunların hedefi olan yedi kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılanlardan 3’ünün durumunun ağır olduğu bildirildi.

21 bin 600 litre sahte madeni yağ ele yakalandı

Kocaeli’nde bir iş yerine yapılan operasyonda kaçakçılıkla mücadele kapsamında 21 bin 600 litre sahte yağ ele geçirildi.

Denizden çıkan atıklar ağızları açık bıraktı

Samsun’da dalgıçlar tarafından denizden çıkarılan atıklar öğrencileri şaşırttı.