İş insanına şantaj iddiası ekipleri harekete geçirdi

İş İnsanı A.S.’ye Şantaj İddiası

İş insanı A.S., yaklaşık 1,5 yıl önce Ö.D. isimli kadınla tanıştı. Hukuki bir mesele nedeniyle başlayan tanışıklıkları, sonrasında farklı bir boyut aldı. Ö.D., A.S.’ye dönerek, “Eşim V.G. ile boşanma sürecindeyim. V.G., tüm mal varlığıma el koydu. Şu an param yok. Boşanma sona erdikten sonra borcumu ödeyebilmem için bana para gönderebilir misin?” dedi ve iddialara göre A.S., farklı tarihlerde toplamda 4 milyon TL gönderdi.

Parasını Geri İstedi, Ancak…

Ardından Ö.D. ile V.G. arasındaki mal varlığına dair davalar sona erdiğinde A.S., parasını geri istedi. Ancak iddialara göre Ö.D., “Para vermem, bir daha benden para talep edersen seni rezil ederim. Babama haber veririm, babam önemli biri” şeklinde tehditlerde bulundu. Bunun üzerine, A.S., alacaklarına karşılık bir senet aldı. Fakat iddialara göre A.S., Ö.D.’nin veya Ö.D.’nin iddia edildiği gibi babası olan S.D.’nin tehditleri yüzünden senedi yırtarak fotoğrafını S.D.’ye gönderdi.

“Seni Rezil Ederim”

A.S., İstanbul’da bulunduğu bir sırada Ö.D. tarafından aranarak, “Elimde üstüne koyacağım cinsel içerikli videoların ve mesajların var. Ailenin ve medyanın önüne sererim. Seni rezil eder, sokaklarda dolaşamaz duruma getiririm” şeklinde tehdit edildiğini ve sürekli para talepleri aldığını ileri sürdü. Bu tehditler üzerine A.S., savcılığa başvurarak şikayetçi oldu.

Savcılık dosyasında, A.S.’nin ev kirasını ödemek ve yeni bir telefon almak için taleplerde bulunan Ö.D.’nin mesajları da yer aldı. Tehditlerin devam ettiği belirtilen dosyada A.S.’nin ifadeleri dikkat çekti.

Yaşanan olayların ardından A.S., İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayetçi oldu. Mahkeme, Ö.D. aleyhine 2 aylık uzaklaştırma kararı verirken, kadının tüm elektronik cihazlarına el konulması kararına vardı.

Related Posts

İran’dan BM’ye “acil oturum” çağrısı

İran’ın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Amir Said İravani, ABD’nin İran’a saldırısının “incelenmesi ve kınanması” gerekçesiyle BM Güvenlik Konseyinden (BMGK) “acil oturum” talep etti. CNN’in haberine göre, İravani, BMGK’ye gönderdiği …

İslam İşbirliği Teşkilatı Dışişleri Bakanları Konseyi 51. Oturumu başladı! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İsrail bölgeyi felakete sürüklüyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Bakan Fidan, konuşmasında “İsrail, şimdi de komşumuz İran’a saldırarak bölgeyi topyekün bir felaketin eşiğine sürüklemektedir” ifadesini kullandı.

CANLI BLOG | İsrail-İran çatışmasında 9. gün: İran “saldırılar durursa” diplomasiye yakın; İsrail’den “operasyona devam” açıklaması

CANLI BLOG | İsrail-İran çatışmasında 9. gün: İran “saldırılar durursa” diplomasiye yakın; İsrail’den “operasyona devam” açıklaması

İranlılar İsrail’i protesto etti

İRAN’ın başkenti Tahran ve diğer kentlerde dün cuma namazı sonrasında İsrail’in saldırılarını ve ABD’yi kınayan protestolar düzenlendi.

Bu yaz plajlarda sigara içilmeyecek

Fransa, halk sağlığını koruma amacıyla ülke genelindeki tüm plajlarda sigara içmeyi yasaklamaya hazırlanıyor.

Berkay Gezgin’in savunması ortaya çıktı: Polis ‘Ekrem abiniz sizi kurtarsın’ demiş!

139 sanıklı Saraçhane eylemleri davasının ilk duruşmasında sanıklar savunmalarını yapmaya başladı. Sanıklardan CHP PM Üyesi Berkay Gezgin savunmasında, “Kendi irademle polisin yanına gittim ve bir anda yere yatırılarak ters kelepçe ile gözaltına alındım. Yerde birkaç kere kafamıza vurdular. ‘Demek polise taş atarsınız, şimdi gelsin Ekrem abiniz sizi kurtarsın’ dediler” ifadelerini kullandı.