İbrahim Kalın ve Özgür Özel bir araya geldi

MİT Başkanı İbrahim Kalın, “Terörsüz Türkiye” Süreci İçin CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i Ziyaret Etti

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, “Terörsüz Türkiye” süreci kapsamında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti. Görüşme, TBMM’de gerçekleşti ve bir bölümü baş başa olarak gerçekleşti. Kalın, görüşmenin kalanında ise CHP heyetiyle bir araya gelerek sunum yaptı.

Ibrahim Kalın, “Terörsüz Türkiye” gündemiyle yaptığı siyasi parti ziyaretlerine devam ediyor. Bu çerçevede, Kalın bugün Özgür Özel’i TBMM’deki makamında ziyaret etti. Görüşme saat 18.20’de başladı ve ilk 35 dakikası baş başa gerçekleşti.

Görüşme daha sonra CHP grup yönetim salonunda devam etti ve CHP heyeti de katıldı. Kalın ve Özel’in salona geçmesiyle birlikte, koridorda bulunan kameralar dışarı çıkarıldı.

CHP heyeti, Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Grup Başkanvekili Murat Emir ve Genel Başkan Yardımcıları Gökçe Gökçen, Namık Tan, Murat Bakan’dan oluşuyordu. Kalın’ın heyete yaptığı sunumun yaklaşık süresi ise bir saat 10 dakika oldu.

Toplamda bir saat 45 dakika süren görüşmenin ardından, MİT Başkanı Kalın CHP Grubu’ndan ayrıldı. Bu görüşme, Kalın’ın siyasi parti ziyaretlerinin en uzun olanıydı ve her iki taraftan da henüz bir açıklama yapılmadı.

Related Posts

Dünyadaki en pahalı 5 Afrikalı… Osimhen kaçıncı

Afrika’nın futbol sahnesindeki parlayan yıldızları değerleriyle dikkat çekiyor. Footy Africa, Victor Osimhen’den Achraf Hakimi’ye kadar dünyanın en pahalı 5 Afrikalı futbolcusunu listeledi.

Ehliyet yenilemek için son 7 gün… Üşengeç şoförlerin aklındaki soru

Eski tip sürücü belgesi kullanan 3 milyon 211 bin 157 kişi ay sonuna kadar ehliyetlerini yenilemezse, belgeleri geçersiz sayılacak. Eski tip sürücü belgeleri 31 Temmuz’a kadar 15 lira karşılığında yenilenebilecek. Bu tarihten sonra ise B sınıfı ehliyet yenileme ücreti 7 bin 438 liraya çıkacak.

Kadıköy’de Huzur İstanbul Denetimi

Emniyet, Kadıköy’de helikopter destekli denetim yaparak şüpheli araçları aradı.

Terör devletinden net itiraf: Amacımız Suriye’yi zayıflatmak

Terör devleti İsrail Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir, Suriye’nin stratejik yetenekler kazanmasını engellemeye ve zayıflatmaya devam edeceklerini söyledi. İşgalci general, “ülkede hareket özgürlüklerini koruma” bahanesiyle yeni provokasyonlar yapma niyetini de gizlemedi.

“James Bond” olma hayali vardı: 65 yaşındaki adam Rusya adına casusluk girişiminden suçlu bulundu

İngiltere’de “James Bond” gibi olma hayali kuran 65 yaşındaki Howard Phillips, Rus istihbarat servisinin ajanları olduğuna inandığı kişiler adına casusluk yapmaya çalışmaktan suçlu bulundu.

3 çocuk annesi Havva’nın ölümüne ilişkin 4 tutuklama

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, 3 çocuk annesi Havva Yılmaz’ın (28) tabancayla öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 4 şüpheli, tutuklandı.