Dizi Haber Sitesi

Haber Takip Merkezi – Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi – Ülkenin Nabzını Tutan Site

Halk ekmekte pide 22,5 liradan satılacak

Düzce Belediyesi bünyesinde hizmet veren Halk Ekmek büfeleri Ramazan pidesi satışı da yapacak.

Düzce Belediyesi Ramazan Pidesi Satışına Başlıyor

Düzce Belediyesi’ne bağlı Halk Ekmek büfeleri, Ramazan pidesi satışıyla müşterilerini bekliyor. Şehrin 9 farklı noktasında hizmet veren büfelerde, 370 gram pide 22,5 liradan, 700 gram susamlı yumurtalı pide ise 45 liradan satılacak.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün öncülüğünde, Düzce Fırıncılar Pastaneciler Tatlıcılar ve Börekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile işbirliği yapılacak. 9 bölgedeki satış noktalarında yüzde 25 indirimli Ramazan pidesi satışı yapılacak.

Halk Ekmek büfeleri, 08.00-11.00 ile 15.30-18.30 saatleri arasında hizmet verecek. Bahçeşehir Belediye Ek Hizmet Binası önü, Beyciler Mahalle Konağı mevkii, Camikebir Mahallesi 23 Nisan Parkı önü, Hamidiye Mahallesi üst geçit mevkii, Aziziye Mahallesi, Konuralp Şehit Murat Demir Mahallesi, Koçyazı Mahallesi, Güzelbahçe ve Yeşiltepe Mahallelerinde bulunan büfelerde satış gerçekleştirilecek.

Halk Ekmek büfeleri, haftanın 6 günü müşterilerine hizmet sunacak ve baston ekmek, köy ekmeği ve glutensiz ekmek gibi ürünleri piyasa fiyatının altında satışa sunacak. – DÜZCE