Gökçeada ve Bozcaada’ya feribot seferlerine fırtına engeli

Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş.: Olumsuz Hava Şartları Nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada Feribot Seferleri İptal Edildi

Çanakkale Boğazı ile adalar arasında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş., Kuzey Ege Denizi’nde yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle yarın Bozcaada ve Gökçeada hatlarında planlanan feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Geyikli-Bozcaada hattında yarın Bozcaada’dan saat 07.00 ve 10.00, Geyikli’den saat 08.00 ve 11.00 seferlerinin gerçekleştirilemeyeceği belirtildi. Ayrıca Kabatepe-Gökçeada hattındaki tüm feribot seferlerinin de yarın iptal edildiği açıklandı.

Related Posts

Metrelerce sürüklendiler: Mustafa öldü, Kağan ağır yaralı

Edirne’de kontrolden çıkan motosikletin metrelerde sürüklendiği kazada sürücü ağır yaralandı, yolcu ise yaşamını yitirdi.

İran’da liman patlaması: Can kaybı 70’e yükseldi

İran’ın Bender Abbas kentindeki limanda cumartesi günü yaşanan şiddetli patlamada ölü sayısının arttığı açıklandı.

Avrupa’daki elektrik kaosu Türkiye’yi etkiler mi? Bakan Bayraktar’dan açıklama

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, İspanya ve Portekiz’de yaşanan geniş çaplı elektrik kesintisine ilişkin, “Etkilenmedik ama bizi etkileyebilecek boyutta bir sıkıntı.” dedi.

İzmir’de kıraathaneye kurşun yağmuru: Biri ağır üç yaralı

İzmir’de iki kişi, kız meselesi nedeniyle bir kıraathaneye kurşun yağdırdı. Olayda biri ağır üç kişi yaralandı. Saldırganlar kaçarken, polis saldırganların kaçmasına yardımcı oldukları gerekçesiyle üç kişiyi gözaltına aldı.

İstanbul’da şiddetli rüzgar: Bir binanın dış cephesi koptu

İstanbul’da etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle bir binanın dış cephesi koptu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken binada hasar oluştu.

Erdoğan: Türkiye’de 4 milyon 33 bin göçmen var

Türkiye’de 4 milyon 33 bin göçmen olduğunu açıklayan Erdoğan, “Milletimize entegre olmuş, ekonomimize katkı veren kardeşlerimizle ilgili daha rasyonel politikaları mutlaka devreye almak mecburiyetindeyiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir