En düşük emekli aylığı düzenlemesi Meclis’te kabul edildi

T24 Haber Merkezi

Emekliler için sevindirici bir gelişme yaşandı. TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen kanun teklifiyle en düşük emekli aylığı 12 bin 500 liradan 14 bin 469 liraya yükseltildi. ‘Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’ görüşmeleri sonucunda yapılan oylama neticesinde emekli aylığına yapılan zammın Meclis tarafından onaylandığı açıklandı.

Günün öne çıkan haberleri…

Related Posts

İran’da liman patlaması: Can kaybı 70’e yükseldi

İran’ın Bender Abbas kentindeki limanda cumartesi günü yaşanan şiddetli patlamada ölü sayısının arttığı açıklandı.

Avrupa’daki elektrik kaosu Türkiye’yi etkiler mi? Bakan Bayraktar’dan açıklama

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, İspanya ve Portekiz’de yaşanan geniş çaplı elektrik kesintisine ilişkin, “Etkilenmedik ama bizi etkileyebilecek boyutta bir sıkıntı.” dedi.

İzmir’de kıraathaneye kurşun yağmuru: Biri ağır üç yaralı

İzmir’de iki kişi, kız meselesi nedeniyle bir kıraathaneye kurşun yağdırdı. Olayda biri ağır üç kişi yaralandı. Saldırganlar kaçarken, polis saldırganların kaçmasına yardımcı oldukları gerekçesiyle üç kişiyi gözaltına aldı.

İstanbul’da şiddetli rüzgar: Bir binanın dış cephesi koptu

İstanbul’da etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle bir binanın dış cephesi koptu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken binada hasar oluştu.

Erdoğan: Türkiye’de 4 milyon 33 bin göçmen var

Türkiye’de 4 milyon 33 bin göçmen olduğunu açıklayan Erdoğan, “Milletimize entegre olmuş, ekonomimize katkı veren kardeşlerimizle ilgili daha rasyonel politikaları mutlaka devreye almak mecburiyetindeyiz” dedi.

Adıyaman’da zincirleme trafik kazası: Yaralılar var

Adıyaman’da, 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir