Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’ndan 4 Köpek Yavrusu Kurtarıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda meydana gelen olayda, bir çalışanın poşetle çöp konteynerine attığı 4 köpek yavrusu hayvanseverler tarafından kurtarıldı. Haberin duyulmasının ardından harekete geçen hayvanseverler, yavruları tedavi ettirmek için veteriner hekime götürdü.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini kontrol ederken poşet içinde canlı köpek yavrularını fark ettiler. Hızla müdahale eden hayvanseverler, poşetten çıkardıkları yavrulara barınak görevlileri tarafından mama ve su sağladılar. Bu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın ardından Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek inceleme yaptılar. Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle görüşerek taleplerini dinlediler.

Olayın sorumlusu olan barınaktaki personel hakkında belediye tarafından soruşturma başlatılırken ilgili personel de görevden alındı. Köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere veteriner hekime götürüldü.

Related Posts

Mansur Yavaş’tan Fatih Altaylı’nın tutuklanmasına tepki: Bu yanlıştan derhal dönülmeli, Fatih Altaylı serbest bırakılmalıdır

Mansur Yavaş’tan Fatih Altaylı’nın tutuklanmasına tepki: Bu yanlıştan derhal dönülmeli, Fatih Altaylı serbest bırakılmalıdır

Çocuğunu sınava götüren babadan yürek yakan sözler

Tekirdağ’da çocuğu üniversite sınavına giren bir babanın açıklamaları ülkenin geldiği durumu gözler önüne serdi.

Aracının motoruna baktı, hayatının şokunu yaşadı

Ankara’da Fatih Yavuz, otomobilinin motor kısmına baktığında bir yılanla karşılaştı. Yılanı sopayla çıkaran Yavuz’un o anlara ait görüntüsü cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

90 milyon dolarlık mirasın sahibini öldüren ‘Daltonlar’ yurt dışına kaçarken yakalandı

İstanbul’un Bakırköy ilçesinde, özel bir hastanenin otoparkında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Osman Beşe (41), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Saldırganlara karşılık veren Beşe’nin refakatçisi Hasan Ö. gözaltına alınarak tutuklanırken, olay anına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kaçan saldırgan ve yanındaki şüpheli, Edirne’de yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı.

İran’dan BM’ye “acil oturum” çağrısı

İran’ın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Amir Said İravani, ABD’nin İran’a saldırısının “incelenmesi ve kınanması” gerekçesiyle BM Güvenlik Konseyinden (BMGK) “acil oturum” talep etti. CNN’in haberine göre, İravani, BMGK’ye gönderdiği …

İslam İşbirliği Teşkilatı Dışişleri Bakanları Konseyi 51. Oturumu başladı! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İsrail bölgeyi felakete sürüklüyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Bakan Fidan, konuşmasında “İsrail, şimdi de komşumuz İran’a saldırarak bölgeyi topyekün bir felaketin eşiğine sürüklemektedir” ifadesini kullandı.