Düğünde çıkan tartışmada 2 kişiyi yaralayan kişi tutuklandı

Dumlupınar Mahallesi’nde Düğün Salonunda Silahlı Kavga

Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonunda dün gece saat 23.30 sıralarında meydana gelen tartışma kanlı bitti. Tartışmanın tarafları olan B.K., B.D. ve O.Ç. arasında çıkan anlaşılamayan kavgada silahlar konuştu.

Bir çiftin mutlu günü olan düğünde patlak veren olay, kısa sürede büyüyerek sokaklara taştı. Kargaşa esnasında B.K. adlı şahıs yanında bulunan tabancayı çıkararak ateş etti.

B.D. bacağına, O.Ç. ise kasığına isabet eden kurşunla yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından hemen müdahale edilirken, B.K. gözaltına alındı ve üzerindeki tabanca ele geçirildi. Yaralanan B.D. ve O.Ç. ise hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan işlemlerin ardından B.K., bugün adliyeye sevkedildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen B.K., olayın yargı sürecine girmiş oldu.

Related Posts

Kremlin: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya’nın teklifini tamamen desteklediğini vurguladı

Kremlin: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya’nın teklifini tamamen desteklediğini vurguladı

Avrupa liderleri Rusya-Ukrayna arasında 30 günlük ateşkese hazır

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Kiev’de Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Friedrich Merz, Polonya Başbakanı Donald Tusk ve İngiltere Başbakanı Keir Starmer ile başkent Kiev’de bir araya geldi. LİDERLER EN AZ 30 GÜNLÜK …

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, PKK’nın topladığı kongrenin sonuçlarına mahkum edenlere yazıklar olsun”

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, terör örgütü PKK’nın kongresini topladığına yönelik açıklamasını değerlendirirken, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, PKK’nın topladığı kongrenin sonuçlarına mahkum edenlere yazıklar olsun” dedi.

Jennifer Lopez Antalya’ya geliyor!

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, 23 Temmuz’da Antalya’da konser verecek.

Rusya’dan ateşkes açıklaması

Peskov, “30 günlük ateşkesin nüanslar dikkat alınmadan tartışılması mümkün değil” dedi.

Trump, Çin’e uygulanan gümrük vergilerini yüzde 145’ten yüzde 80’e indirmeyi önerdi

Trump, Çin’e uygulanan gümrük vergilerini yüzde 145’ten yüzde 80’e indirmeyi önerdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir