Samsun’da sahte içki operasyonu: 1 kişi gözaltına alındı

Alaçam İlçe Emniyet Müdürlüğü Sahte Alkol Operasyonu Düzenledi

Alaçam İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçak ve sahte alkol üretimine yönelik yaptığı istihbari çalışmaların sonucunda belirlenen bir adrese baskın düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonda, farklı tür ve miktarlarda yasa dışı içki üretim malzemeleri ele geçirildi.

Ekiplerin Delil Niteliğindeki Malzemelere Ulaşması

Adreste yapılan aramalarda toplamda 25 litre etil alkol, 9 litre sahte içki, 4 adet 100 gramlık anason yağı, 9 adet 30 gramlık arpa aroması, 1 plastik huni ve 4 plastik damla aparatı ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemelere el konulurken, sahte içki ürettiği iddia edilen şüpheli gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki işlemleri devam etmektedir.

Related Posts

Almanya’nın ortasında 2 ton bomba bulundu: 20 bin kişi tahliye edildi, OHAL ilan edildi

Köln’de İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma üç büyük bombanın bulunması, 20 bin kişinin tahliyesine neden oldu. Kentin merkezinde 1 kilometrelik tehlike bölgesi oluşturulurken tarihi yapılar, okullar ve hastaneler geçici olarak kapatıldı. Uzmanlar bombaları etkisiz hale getirmeye çalışıyor.

Yolsuzluk soruşturmasında takipsizlik kararına itiraz: MASAK raporu alınmadı, mali inceleme yapılmadı

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarına ilişkin verilen takipsizlik kararına itiraz geldi. Avukat Deniz Atar, savcılığın soruşturmayı yüzeysel yürüttüğünü belirterek kararın kaldırılmasını istedi.

UNICEF’in Afganistan raporu: 4 milyon çocuk eğitime erişemiyor

UNICEF, Afganistan’da yaklaşık 4 milyon çocuğun eğitime erişemediğini bildirdi.

Muğla’da atlı jandarma göreve başladı turistlerin ilgi odağı oldu

Muğla’nın turistik ilçesinde bugün göreve başlayan atlı jandarmalar turistlerin ilgi odağı oldu.

DEVA Partisi’nden ‘Metin Gürcan’ açıklaması: ‘Bir kara propaganda yürütülüyor…’

Eski asker ve akademisyen, DEVA Parti kurucusu Metin Gürcan’ın yargılandığı davada mahkeme, Gürcan’ı gizli belge temininden 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı. Yaşananların ardından DEVA Partisi’nden bir açıklama geldi.

Suudi Arabistan, yaz sezonunda Mekke’ye 1 milyondan fazla ziyaretçi beklediği Hac için güvenlik önlemlerini artırıyor

Suudi Arabistan, yaz sezonunda Mekke’ye 1 milyondan fazla ziyaretçi beklediği Hac için güvenlik önlemlerini artırıyor