35 kişiyi ezerek öldürmüştü. Hakkındaki karar belli oldu

Çinli Sürücüye Fan Weiqiu’ya İdam Cezası Verildi

Çin’in Zhuhai kentinde kasım ayında aracını bir spor merkezinin önünde egzersiz yapan insanların üzerine sürerek 35 kişinin ölümüne ve 43 kişinin yaralanmasına neden olduğu belirlenen Fan Weiqiu’ya idam cezası verildi. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, saldırının sebebinin Weiqiu’nun evlilik sorunları ve genel olarak hayattan memnun olmaması olduğu belirtildi. Boşanma sürecinde yaşadığı mal paylaşımı sorunundan mutsuz olan şüphelinin Xi Jinping tarafından da katı bir şekilde cezalandırılması çağrısında bulunulmuştu.

Related Posts

Grev yasaklarının mimarı Erdoğan: ‘Grev hakkını rasyonel bir zemine oturttuk’

21 kez grev yasağı getiren AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Grev hakkını rasyonel zemine oturttuk” dedi.

İsrail’in okulları kapatması 800 çocuğun eğitim hakkını elinden alacak

UNRWA, İsrail’in Doğu Kudüs’teki okulları kapatma kararını eleştirdi. BM mülteci ajansı, kararın uluslararası hukuka  aykırı olduğunu belirtti.

İBB protestolarında tutuklanan gençler hala cezaevinde: 1 ay geçti ortada iddianame yok… Cumhuriyet gençlerin avukatıyla konuştu

İBB’ye yönelik operasyonlar sonrası gerçekleşen protestolarda tutuklanan gençlerden kimileri hakkında iddianame hâlâ hazırlanmadı. Avukat Ekin Bircan, bu durumun açık bir hak ihlali olduğunu vurgulayarak, “Suçlu ilan edilerek cezaevine konuluyorlar” dedi.

Metrelerce sürüklendiler: Mustafa öldü, Kağan ağır yaralı

Edirne’de kontrolden çıkan motosikletin metrelerde sürüklendiği kazada sürücü ağır yaralandı, yolcu ise yaşamını yitirdi.

İran’da liman patlaması: Can kaybı 70’e yükseldi

İran’ın Bender Abbas kentindeki limanda cumartesi günü yaşanan şiddetli patlamada ölü sayısının arttığı açıklandı.

Avrupa’daki elektrik kaosu Türkiye’yi etkiler mi? Bakan Bayraktar’dan açıklama

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, İspanya ve Portekiz’de yaşanan geniş çaplı elektrik kesintisine ilişkin, “Etkilenmedik ama bizi etkileyebilecek boyutta bir sıkıntı.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir