Yangın bir aileyi yok etti! Anne baba öldü zihinsel engelli çocuk ağır yaralandı

Yalova’da Yangın Faciası: Bir Aile Annesini ve Babasını Kaybetti, Zihinsel Engelli Oğlu Ağır Yaralı

Yalova’nın Çınarcık ilçesi Poyraz Caddesi’nde bulunan 5 katlı Metaş 1 Apartmanı’nın 3’üncü katındaki dairede meydana gelen yangın, gece saatlerinde büyük bir faciaya yol açtı. Yangın sırasında evde bulunan Hande Savaştan (53), Ali Savaştan (73) ve oğulları Cengizhan Savaştan (26) yoğun dumandan etkilendi.

ANNE VE BABA YANGINDA HAYATINI KAYBETTİ

Yangın saat 01.00 sularında çıktı ve çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dumandan etkilenen Hande Savaştan, pencereden yardım beklerken elektrik telleri nedeniyle merdivenli itfaiye aracı ulaşamayınca hava yastığına atladı. Ancak tüm çabalara rağmen Hande Savaştan kurtarılamadı.

OĞULLARI HAYATTA KALDI

Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik müdahalesi sonucunda söndürüldü. Yapılan incelemede Ali Savaştan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Zihinsel engelli olan çiftin oğlu Cengizhan Savaştan ise ağır yaralı olarak bulundu ve hastaneye kaldırıldı.

ÇÖP YIĞINLARI VE SORUŞTURMA

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, dairede yoğun çöp yığınlarının tespit edildiği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Avrupa liderleri Rusya-Ukrayna arasında 30 günlük ateşkese hazır

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Kiev’de Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Friedrich Merz, Polonya Başbakanı Donald Tusk ve İngiltere Başbakanı Keir Starmer ile başkent Kiev’de bir araya geldi. LİDERLER EN AZ 30 GÜNLÜK …

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, PKK’nın topladığı kongrenin sonuçlarına mahkum edenlere yazıklar olsun”

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, terör örgütü PKK’nın kongresini topladığına yönelik açıklamasını değerlendirirken, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, PKK’nın topladığı kongrenin sonuçlarına mahkum edenlere yazıklar olsun” dedi.

Jennifer Lopez Antalya’ya geliyor!

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, 23 Temmuz’da Antalya’da konser verecek.

Rusya’dan ateşkes açıklaması

Peskov, “30 günlük ateşkesin nüanslar dikkat alınmadan tartışılması mümkün değil” dedi.

Trump, Çin’e uygulanan gümrük vergilerini yüzde 145’ten yüzde 80’e indirmeyi önerdi

Trump, Çin’e uygulanan gümrük vergilerini yüzde 145’ten yüzde 80’e indirmeyi önerdi

Aldatıldığını öğrenmişti: Genç kadın fare zehriyle öldürüldü

Aldatıldığını öğrenmişti: Genç kadın fare zehriyle öldürüldü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir