Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 150 bin liralık ziynet eşyası toplamışlar

Malatya’da Dolandırıcılar Yakalandı!

Malatya’da polis veya savcı olarak kendilerini tanıtan dolandırıcılar operasyonla ele geçirildi. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya Valiliği’nin açıklamasına göre, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yaşanan dolandırıcılık olayını aydınlatmak için operasyon düzenledi.

Dolandırıcılar, S.E. adındaki vatandaşı terör örgütü tarafından kimlik bilgilerinin kullanıldığı yalanıyla kandırarak 15 Kasım 2024 tarihinde 150 bin TL değerinde ziynet eşyalarını aldılar.

Eş zamanlı operasyonla şüpheliler Şanlıurfa’da yakalandı. Araştırmada, İ.K.’nın halen cezaevinde olduğu belirlendi. Operasyon sonucunda, dolandırıcılık olayında ele geçirilen 150 bin TL değerindeki ziynet eşyaları sahibine teslim edildi.

Şüpheliler İ.A., M.S.S. ve İ.A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?

Related Posts

Ermenistan ve Azerbaycan, barış görüşmeleri için Abu Dabi’ye gidiyor

Paşinyan ve Aliyev, Perşembe günü BAE’de barış görüşmeleri için buluşacak. Anayasa değişikliği ve Zangezür koridoru gibi kritik başlıkların gündemde olacağı toplantıya Türkiye ve ABD de destek veriyor.

DEM Parti’den ‘Tarihi bir eşikteyiz’ açıklaması: PKK 11 Temmuz’da Süleymaniye’de silah bırakacak

Son dakika haberi… DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, DEM Parti olarak 11 Temmuz’da Süleymaniye’de terör örgütü PKK’nin töreninde olacaklarını belirtti.

CHP’li belediye başkanına ‘Fatih Altaylı’ soruşturması

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, gazeteci Fatih Altaylı’nın tutuklanmasına yönelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle hakkında, “devleti aşağılama” iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Feribotta katil avı: Yolcular 10 saat mahsur kaldı

İngiltere’nin Dover Limanı’nda polisin cinayet zanlısını yakalamak için düzenlediği operasyon, feribotta seyahat eden yolcuların 10 saat boyunca mahsur kalmasına neden oldu. Geniş kapsamlı operasyon sırasında DFDS şirketine ait feribot, Fransa’nın Calais limanına doğru yola çıktıktan kısa bir süre sonra geri dönmek zorunda kaldı.

Erdoğan müjde vermişti: Nevruza ‘milli bayram’ kanun teklifi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi bayram ilan edileceğini açıkladığı Nevruz’un milli bayram ilan edilmesine ilişkin teklif sundu. Sunulan kanun teklifi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.

BTP Lideri: Bu topraklarda Sözcüler bitmez

BTP lideri Hüseyin Baş, SÖZCÜ TV ekranının 10 gün boyunca karartılmasına sert tepki gösterdi.