AKP’den Özgür Özel’in “cahil” sözlerine tepki

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözlerine tepki gösterdi. Çelik, “Özel’in kullandığı cümleler siyasi terbiye yoksunluğunun zirvesi olmuştur. Siyasi ahlak ve terbiye yoksunu bu ifadeleri kendisine aynen iade ediyoruz” dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, bugün Adıyaman’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik kullandığı ifadelere tepki gösterdi.

Özel’in kullandığı dili en güçlü şekilde kınadıklarını belirten Çelik, şunları kaydetti:

“Özgür Özel’in devlet adamlığı adabından yoksun çok sayıda cümlesi var. Son olarak kullandığı cümleler ise siyasi terbiye yoksunluğunun da zirvesi olmuştur. Siyasi ahlak ve terbiye yoksunu bu ifadeleri kendisine aynen iade ediyoruz. Özgür Özel’in, şiir okuduğu için siyasi yasak cezasıyla karşı karşıya kalan Cumhurbaşkanımıza ‘şiir bilmez’ demesi ise ancak Özgür Özel’in kendi siyasi cehaletiyle açıklanacak bir durumdur.

Sayın Cumhurbaşkanımız, ülkemizi her türlü kan dökücü şebekeden korumak için ömrünü milletimize adamıştır. Özgür Özel’in Cumhurbaşkanımıza dönük kullandığı dil, siyasi her türlü ahlaktan yoksun bir çirkinliktir. O sözleri Özgür Özel, her türlü darbeye destek olarak şehit Başbakanımız Menderes’in, şehit bakanlarımızın ve bu ülkenin masum gençlerinin canına kıyılmasına yol açan darbelere destek veren kendi siyasi tarihine söylemelidir.”

Related Posts

İYİ Parti’den MSB’ye ’12 şehit’ soruları: ‘İstihbaratı teröristten mi aldınız?’

İYİ Partili Turhan Çömez, 6 Temmuz Pazar günü Irak’ın Pençe-Kilit harekât bölgesinde 12 askerin şehit olduğu olaya ilişkin soru işaretlerini TBMM gündemine getirdi. Çömez, “Mağaradaki aramanın PKK itirafçısı bir kadın teröristin vermiş olduğu bilgiler üzerine yapıldığı iddiaları doğru mu” diye sordu.

Denize giriş yasak olan plajda denize giren genç kayboldu

Kandıra ilçesinde denize girmenin yasak olduğu bölgede suya giren üç kişiden ikisi boğulma tehlikesine rağmen kurtarıldı, bir kişi ise dalgalar arasında kayboldu. Kayıp genci arama–kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Yunanistan’da bir gazetecinin yaşadığı binada patlayıcı düzenek bulundu

Atina’da Yunan gazeteci Yannis Pretenteris’in yaşadığı binada bir poşet içerisinde patlayıcı düzenek bulundu. Düzenek, bomba imha ekipleri tarafından imha edilirken, Hükümet Sözcüsü yaptığı açıklamada terör eylemini kınadı.

Külliye’de silahları bırakma zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahçeli’yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe’de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi kabul etti.

Sürücüler dikkat: 9 ilde ortalama hız denetimleri bugün başladı

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), 10 Temmuz tarihi itibarıyla 9 ilde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameraları ile ortalama hız denetimlerine başlanacağını duyurdu.

Avrupa’daki Müslüman toplulukları temsilcilerinden Brüksel’de ‘Gazze’ toplantısı

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden İslami çatı kuruluşlarının temsilcileri, Brüksel’de Avrupa Parlamentosu’nun basın merkezinde bir araya gelerek ortak bir duruş sergiledi ve Gazze Deklarasyonu’nu kamuoyuna sundu. Brüksel’de bir araya gelen yetkililer Gazze Şeridi’nde derhal ateşkes ilan edilmesi çağrısı yaptı.