Kadınların Partinin Başarısında Kritik Rolü Var
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen AK Parti Muğla 7. Olağan İl Kadın Kolları Kongresi’nde konuşan Fatma Betül Sayan Kaya, kadınların partinin başarısında kritik bir rol oynadığını vurguladı.
AA’nın aktardığına göre Kaya, “AK Parti bir kadın hareketi, AK Parti kadınların omuzlarında, sırtlarında yükledikleri ve bugünlere taşıdıkları bir dava hareketidir” şeklinde konuştu. Ayrıca Kaya, “Ülkeye en büyük zulmü CHP zihniyetinin yaptığını” iddia etti.
Kadınların karşılaştığı bütün engelleri kaldırmak için mücadele ettiklerini belirten Kaya, “AK Parti bir kadın hareketidir. Türkiye siyasetinde kadın hareketini başlatan liderimiz, Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Eğer partimizin kadın kolları güçlüyse, biz de çok daha güçlüyüz” ifadelerini kullandı.
(ANADOLU AJANSI)
More Stories
MHP’den ‘sağlık durumu’ ile ilgili açıklama: Bahçeli çalışmalarına ne zaman dönecek?
14 Mart 2025’teki Dolunay’ın ışığı altında bu üç burç benzersiz bir yola girecek
Şoke eden hırsızlık! Dikkat dağıtmak için mağazaya dışkıladı