AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’na Nebi Cami imamı atandı

Ak Parti Diyarbakır İl Kongresi Öncesi Avukat Raşit Ocak’ın Yerine Yeni İsim Atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile 11 Ocak’ta yapılacak AK Parti Diyarbakır İl Kongresi öncesi sürpriz bir atama yapıldı. Yaklaşık iki yıldır Diyarbakır AK Parti İl Başkanlığı yapan avukat Raşit Ocak’ın yerine yeni bir isim atandı.

Amidahaber’in aktardığına göre AK Parti Diyarbakır milletvekilleri il başkanlığı için genel merkeze Sur ilçesinde bulunan Nebi Cami imamı olan Ömer İleri’yi önerdi. Genel Merkez kongreye iki gün kala AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’na Ömer İleri’yi atadı.

(ALINTI)

Related Posts

Erdoğan imzaladı, bu fakülte ve yüksekokullar kapatıldı

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile bazı üniversitelerde yeni fakülte ve enstitülerin kurulmasına, bazılarının ise kapatılmasına karar verildi.

Hindistan’da bir fabrikada reaktör patladı: 10 ölü

Hindistan’da bir fabrikada reaktör patladı: 10 ölü

Küçükçekmece’deki Klasik Otomobil Festivali düzenlendi

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen Klasik Otomobil Festivali, araç tutkunlarını bir araya getirdi. Fatih Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nda gerçekleşen festivalde birbirinden özel klasik araçlar sergilenirken, vatandaşlar nostaljik bir yolculuğa çıktı.

FETÖ’yü öven kayyum Atatürk’ten rahatsız oldu

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde, CHP’li Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanmasının ardından, 11 Haziran’da AKP’li Eray Karadeniz belediye başkanvekili seçildi.

Özgür Özel’in Almanca konuşması ayakta alkışlandı: Asla vazgeçmeyeceğiz; ya hep beraber, ya hiçbirimiz!

Özgür Özel’in Almanca konuşması ayakta alkışlandı: Asla vazgeçmeyeceğiz; ya hep beraber, ya hiçbirimiz!

Ertuğrul Özkök hayatındaki en büyük utancı anlatırken gözyaşlarını tutamadı!

Eski Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, gazeteci Ertuğrul Özkök İpek Özbey ile Apolitik’e konuk oldu.